Kuchenny termometr cyfrowy z sondą EMOS E2157
Termometr E2157 EMOS z sondą przewodową jest przeznaczony do pomiaru temperatury potraw i ma jednocześnie funkcję minutnika i stopera. Termometr jest w tylnej części wyposażony w magnes, za pomocą którego można go przymocować do pionowej powierzchni metalowej. Sprawdza się jako praktyczny pomocnik przy przygotowywaniu potraw, który dokładnie mierzy temperaturę wewnątrz pieczonego mięsa. Dzięki temu mięso upiecze się idealnie.
- Alarm zaprogramowanej temperatury
- Funkcja minutnika
- Pamięć minutnika ostatniej ustawionej wartości
- Funkcja stopera
- Mocowanie na magnes
Dane techniczne:
- Producent: EMOS
- Model: E2157
- Zakres pomiarowy temperatury: -20°C do +250°C, rozdzielczość 1°C
- Wymiar wyświetlacza: 47 × 21mm
- Rozdzielczość temperatury: 1°C
- Jednostka pomiaru temperatury: °C/°F
- Odliczanie czasu minutnika: maks. 99 minut i 59 sekund
- Długość sondy przewodowej: 1,4m
- Zasilanie: baterie 1× 1,5V AAA (nie są częścią kompletu)
- Wymiary: 18 × 65 × 70mm
Instrukcja obsługi